2011. március 21., hétfő

A Miklósfai Kertbarát Kör 2007. évi dokumentumai - pályázat

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlésének
Oktatási,Kulturáli,Ifjúsági és Sportbizottsága





Pályázat




A Miklósfai Közművelődési és Városszépítő Egyesület keretein belül működő Miklósfai Kertbarát Kör január 25-én megtartott közgyűlésén elfogadta a 2007. évi programját, melynek megvalósításához kérjük a Közgyűlés támogatását.
Eddigi működésünk során, megfelelve a Civil Koncepcióban megfogalmazott céloknak, programjaink megvalósításához rengeteg önkéntes munkát és közadakozást használtunk fel.
Csak a fontosabbakat említve: Szentgyörgyvári hegy I. és II. hegykapujának kiépítése, valamint a másfél milliós közadakozás az utak felújításához. Tagjainknak rendszeresen szervezünk szakmai előadásokat és a szakmai fejlődésüket szolgáló tanulmányutat. Jelenleg is 4 fő önkéntes borászképzésen vesz részt.
Az önrész vállalása mellett most a 2007.09.01-re tervezett Soproni tanulmányi út megvalósításához kérjük anyagi segítségüket. A szakmai bemutató és buszköltség anyagi hozzájárulásként, 45 fő részvétele mellett 60000, azaz hatvanezer Ft költséghozzájárulást szíveskedjenek a Miklósfai Kertbarát Kör részére megszavazni.











Támogatásukat előre is megköszönve: Imrei Ferenc elnök



Nagykanizsa,2007.01.28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése