2011. június 23., csütörtök

Operett Gála

A Közművelődési és Városszépítő egyesület június 19-én rendezte meg az I. Miklósfai zenés nyári esték keretében az Operett gálát.
A Fővárosi Operett Színház művészei, Benkóczi Zoltán, Kovács Zsuzsa és Böröndi Tamás szórakoztatták a közönséget, anekdotázással, musical és operett dalok előadásával.
Az előadás kezdetére az esős idő is szép naposra váltott, a fellépő művészek pedig igazán jó hangulatot teremtettek még annak is, aki nem igazán rajong e műfajért.
A közel 130 fős közönség pedig az előadás szünetében megismerkedhetett a grillkert finomságaival, úgy mint vaddisznó pörkölt, sült kolbász, kemencében sült tarja és nyárson sült malac alkották a menüt-önköltségi áron!
A sok finomság gyorsan fogyott, dicsérve a szakácsok és szakácsnők és segítőik munkáját.
Összességében jó hangulatú, szórakoztató, szervezési hiba nélküli és rentábilis rendezvénnyel sikerült felavatni a Mindenki Háza gyors munkával készült grillkertjét.
Köszönet érte a segítőknek és a szervezőknek, és remélem, ezután az egyesületnek csak még sikeresebb rendezvényei lesznek. Saját fotóim a képgalériából megnézhetők.
Fotós által készített képek pedig hamarosan az egyesület honlapján lesznek megtekinthetők, itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése