2014. március 30., vasárnap

A miklósfai Közművelődési és Városszépítő Egyesület tisztújító közgyűlésén. 2014.03.27.

Csaknem megtelt a miklósfai Mindenki Háza díszterme a csütörtöki tisztújító közgyűlésre.
Dömötörfy Sándor, az egyesület elnöke az ilyenkor szokásos hivatalos procedúrák, szavazások után átadta a szót az egyesület könyvelőjének, aki részletesen ismertette az elmúlt évi gazdálkodást.
Egyesületünk a nehéz helyzet ellenére minimális maradványértékkel, de pozitívan zárta az elmúlt évet.
Ezután az elnök öt oldalas beszámolója következett az eltelt időszak eredményeiről és nehézségeiről.
Remélem teljes terjedelmében is közreadhatom e beszámolót, hiszen mozgalmas, társadalmi munkákban, programokban, de néha indulatoktól sem mentes öt év áll a hátunk mögött, melynek eredménye a felújított Mindenki Háza és azt működtető, sok tartalommal megtöltő klubok!
2009-ben még csak két klub, a nyugdíjas és a kertbarát vitte vállán az egyesületi munkát, aztán szépen gyarapodott a klubok és tagjainak száma is.
Sajni József képviselőnk is értékelte az elmúlt időszakot, méltatta annak eredményeit is, de hiányolta, hogy a fiatalság  közösségi munkába való bevonásával még mindig adósak vagyunk.
Idén április 10-én lesz 25 éves jubileuma az egyesület megalakulásának, mely megemlékezésről már az új vezetőségnek kell gondoskodni.
A jelölő bizottság előterjesztései után a tagság titkos szavazással a következő személyeket választotta meg az egyesület új vezetésének különböző posztjaira:
Az egyesület elnöke Köteles Józsefné lett.
Titkárnak Németh Sándort, gazdasági vezetőnek Hőbe Istvánt választották.
Elnökségi tagok: Iványi Lászlóné, Klettner Szilárdné, Milávecz lászló, Németh József, Sajni József, Silló Elemér, Szabó Mária, Tóth Imre, Vadkerti-Tóth Jánosné lettek.
Az ellenőrző bizottság elnöke: Silló Elemérné
Tagjai pedig Déri Istvánné és Horváth József.
Ezután az új vezetőség nevében Köteles Józsefné tett ígéretet arra, hogy a szépen felújított Mindenki Háza továbbra is a miklósfai közélet színtereként méltó tartalommal lesz megtöltve.
Majd a tagság és az új vezetés megköszönte Dömötörfy Sándor önzetlen munkáját és viccesen felkérést kapott arra is, hogy 20 év múlva a következő felújításnak, bővítésnek ismét az élére várjuk!
Fotók a közgyűlésről:

Dömötörfy Sándor elnök beszámol az egyesület elmúlt öt évéről.
Nem volt túl aktív a tagság a vélemény nyilvánításban...
Köteles Józsefné új elnök megköszöni a régi elnöknek a kitartó munkát!
Búcsúzik a Ház építője és felújítója!
Egy vidám sms beolvasással ért véget a közgyűlés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése