2014. január 9., csütörtök

Felkészülés a Répafőzőre!

Január 6-án tartotta kibővített vezetőségi ülését a Miklósfai Városszépítő Egyesület, melynek fő témája, a 18-án megrendezésre kerülő 14. Répafőző Verseny megszervezése.
Dömötörffy Sándor, az egyesület elnöke tájékoztatta a vezetőséggel együtt 30 főnyi megjelentet, hogy a jelenlegi vezetés mandátuma tavasszal lejár és az ezzel kapcsolatos teendőket szervezni kell.
A fő téma azonban a Répafőző fesztivál, avagy a Répafőző verseny (ki hogyan szereti elnevezni) szervezésével kapcsolatos teendők egyeztetése volt. A megjelentek létszáma már eleve bizonyságot tett a segítő szándékról és a személyeket illetően is a már megszokott arcokat ismerhettem fel.
Az elnök már az elején feltette a kérdést, megfelel-e mindenkinek a megszokott menetrend és beosztás?
Az egyértelmű bólintás után felpörögtek az események, mert az elnök olyan gyorsan végzett a "szereposztással", hogy én magam is sokat tanultam szervezésből!
" Répatorna szervezés-Marton Péter és csapata, zsüri-Prykril és csapata, teremrendezés-kertbarátok csapata, közös répa-Ági és csapata, rendezők-Tivadar és csapata, rétesek-Terike és csapata, jegyszedés-Margit és csapata, stb., tombola és ajándéktárgyak gyűjtése minden megjelentnek!"
10 perc alatt pikk-pakkra megtörtént a feladatok kiosztása, egyéb hozzászólás, vélemény nem lévén, a gyűlés berekesztetett...
A szerdai sajtótájékoztató és a program közhírré tételével pedig igyekezzen minden versenyző a jelentkezési lap leadásával, hogy minél több répás étel nevezésével öregbítsük városrészünk és a "répások" jó hírét!
A plakátról minden lényeges információt megtudhatunk, egyéb információkérés az alábbi elérhetőségeken.
Bárki adakozását, segítő szándékú felajánlását szívesen fogadja a vezetőség a következő telefonszámon:
Mindenki Háza  20/2996771, 93/789020
Dömötörffy Sándor egyesületi elnök 20/2996730
vagy akár a helyszínen is...
Mellékelek egy fotót Németh Gézától, mely a vezetőségi szervező ülésen készült, valamint közreadom a program plakátot és a nevezési lapot is, melyek innen is letölthetők!
A Répán találkozunk!

Timur és csapata...

Aki benevez valamilyen répás étellel a versenyre, annak és 1 fő kísérőjének ingyenes a belépés a rendezvényre! Ha valakinek  nem áll módjában a jelentkezési lapot letölteni, telefonon szóljon nekem és szívesen eljuttatom hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése