2013. november 30., szombat

Megjelent Prikryl József: A dödölle című könyve

Az idei, 10. alkalommal megrendezett Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztiválon mutatta be a szerző frissen megjelent könyvét, melyből mindent megtudhatunk e népszerű népi étel elkészítéséről. A sok dödöllés ételkülönlegességet kiváló fotók teszik még kívánatosabbá!
Mit lehet írni egy ilyen egyszerű ételről? Aki elolvassa, bizony nagyon sok érdekességgel gazdagodhat még!
Prikry József egyébként nem csak a Dödölle Fesztivál fő szervezője, hanem a Kanizsa és Környéke Gasztronómiai Egyesület vezetőjeként a Miklósfai Répafőző Versenyek gasztronómiai társ szervezője.
Ők gondoskodnak minden versenyen a szakszerű zsűrizésről és a versenyző ételek minősítéséről.
A közelmúltban kiváló és díjnyertes répás dödöllével is neveztek Miklósfán, a répás dödölle receptje ebben a könyvben is megtalálható.
Ajánlom minden dödölle rajongónak e könyvet, mely az ünnepek közeledtével ajándéknak is jó ötlet.
A dödölle könyvről, megrendeléséről ide kattintva többet is megtudhatsz.
Az egyesület életéről pedig itt tájékozódhatsz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése