2013. július 8., hétfő

A Nyugdíjas Klub idei kirándulásaKözreadom Silló Elemér fotókkal illusztrált élménybeszámolóját a Nyugdíjas Klub idei kirándulásáról:
A Nyugdíjas Klub szervezésében nagyon jól sikerült buszos kirándulás részesei voltunk, mind az ötven ketten, akik részvettünk a programokon.
 A délelőttöt a Gunarasi (gyógy)fürdőben töltöttük el. Nagyon kellemes, családias hangulatú hely (több mint Gelse, vagy Lenti, de azért még nem Zalakaros). A remek időben kellemes élmény volt a fürdőzés, a só-kabin és szauna mindazoknak, akik éltek a lehetőséggel.
 A Cser Vendéglőben kis várakozás után jól esett az ízletes ebéd.
 Délutáni programunk a Bikali Élménybirtokon kezdődött, ahol egy középkori miliőt idéző múzeumfalu (szerintem inkább díszletfalu) jól szervezett látnivalóival ( kézműves műhelyek, lovagi torna ) kötötte le a vendégek figyelmét.
Ezután a nevezetes szoborparkba látogattunk, ahol a Budapestről kipaterolt, majd Dombóvár által befogadott 1848-as hősök emlékműve található.
Végül Fekete István dombóvári magángyűjteményként üzemelő emlékmúzeumának meglátogatása volt kirándulásunk utolsó epizódja, melyet a Cser Vendéglői vacsora zárt le.
Igazán jól sikerült kirándulás volt!!
Köszönet érte a szervezőknek!

 Valamennyi kép ide kattintva nézhető!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése