2012. február 10., péntek

Pénzes Szimonetta búcsúztatója

Pénteken, vagyis február 9-én a Városszépítő Egyesület vezetősége hivatalosan is bejelentette, hogy Pénzes Szimonetta, a Mindenki Háza főállású kultúr-igazgatója elköszön tőlünk, elköltözik és máshol próbálja meg jövőjét építeni.
Többeket meglepetésként érte a hír, de csodálkozni nem lehet ezen.
Közismert, hogy az egyesület a Mindenki Háza utóbbi két évben történt felújítása során nehéz anyagi helyzetbe került. A város polgármestere több, mint egy éve ígéri ennek a helyzetnek a rendezését, de ezt már kultúrosunk nem tudta kivárni. Az utóbbi három hónapban is a munkanélküli járadék mellett végezte tovább vállalt feladatait, többek között a jól sikerült XII. Répafőző Fesztivál megszervezését. De érthető, hogy minimálbérből, munkanélküli segélyből nem lehet karriert építeni, albérletet fizetni, családot alapítani.
Dömötörffy Sándor, az egyesület elnöke megköszönte Szimó eddigi munkáját és a lehető legjobbakat kívánta hivatásában és magánéletében egyaránt.
A megjelent hölgyek finom vacsorával, a fiúk pedig kedves szavakkal, virággal mondtak köszönetet és persze a koccintáshoz valóról is gondoskodtunk.
A stand up comedy poénjait megint Tormajoke szolgáltatta.
Többek véleménye szerint Szimó jól föltette a lécet az utódjának, ha lesz valaki, talán agilis, hozzáértő és nem nyolcvankilós, kopasz és pasi lesz?!

Pénzes Szimonetta és Dömötörffy Sándor és a homályos kép előnye: nem látni a Sanyin szarkalábat...
A vidámság adott: bor és a Joke beszólásai
A vacsi után finom nedűket kóstolgattunk
Nem tudom mit mesél, de mindig erre áll rá a keze...
Szimó (Szimonyetta, Lóvés Szimoncselli) éppen az obsitján derül!
Pá pici! Ahogy a Sanyi mondta, répafőzőn mindig lehetsz díszvendég! Ezt a zenét találtam ide passzolónak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése