A klubtagok már délutántól birtokba vették a Mindenki Háza konyháját, mert szokás szerint főzőcskézés nélkül nem nőklub a nőklub!
Ismét Rákhely Árpád szakoktató segítségét vették igénybe, hogy a gasztronómia mesterfogásai közül újabbakkal ismerkedjenek.
A nőklub szervezője és elnöke, Iványi Margit ismertette az idei év eseményeit és ötleteket kért a következő évi programtervhez. Megköszönte a segítők és a tagság közreműködéséét, majd következett a vacsora, melyhez sült kacsacomb készült párolt káposztával, desszertként pedig minifánk csokiöntettel.
Én még ilyen finom kacsasültet nem ettem!
A vacsora után pezsgős koccintás, majd a Szentgyörgyvári-hegy java borainak kóstolgatása következett a beszélgetés mellé.
A nőklub tagjai idén is kivették a részüket minden miklósfai rendezvény, sütés-főzéses és mindennemű program szervezésében és segítésében, amiért nagy köszönet nekik!
Néhány kép az évzáró vacsoráról:
Rákhely Árpád instrukciói szerint készül a vacsora |
Iványi Margit ismerteti az eltelt év programjait, |
majd megköszöni a szakoktatók segítségét. |
Finom miklósfai borok is kerültek terítékre |
Rákhely Árpád porcióz |
Főmenü: kacsasült párolt káposztával |
Ezekről a szép díszekről a postán lehet érdeklődni |
Valamennyi kép ide kattintva megnézhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése