2011. május 29., vasárnap

A Mindenki Háza újabb szépülése

A május 5-i Városszépítő Egyesületi vezetőségi ülésen eldőlt egy újabb fejlesztés és az Operett Gála sorsa.
A személyes viharoktól sem mentes ülésen szóba került az egyesület pénzügyi segítség kérésének Városi Közgyűlésen történő leszavazása, és a további lehetőségek a tartozások rendezésére.
Az egyesület nyitni kíván a munkahelyi közösségek felé is, hogy a ház minél gyakoribb használatával és egyéb programokkal stabilizálja a pénzügyi helyzetet.
A szabadtéri piknikező működtetéséhez padokat és asztalokat kellett felállítani. Az újabb társadalmi munkás művelet megkezdéséhez, a faanyag megmunkálás költségét, 40 ezer Forintot, egy vezetőségi tag előlegezte meg.
Ezután a munka oroszlán részét (vagyis teljesen) a Kertbarát Kör tagjaink végezték el.
Tehát május 16-19. között minden délután 4-7 fő tagunk fuvarozott, gödröt fúrt, padot, asztalt szerelt a Horváth testvérek irányításával.
Így 90 fő leültetésére és kiszolgálására nyílik lehetőség a kemence és grillsütő körül.
Május 20-án pedig már meg is történt a "beüzemelés", mert ezen az estén látta vendégül a Városszépítő Egyesület, Imre Béla szervezésében a horvát kamarai küldöttséget a ház udvarán.

Egyéb elfoglaltságom miatt én sajnos a fotoriporterségről lekéstem, de a kertbarátok és a vendégek vélhetően jól szórakoztak a tamburamuzsika mellett!
A június 19-i Operett Gáláig azért van még tennivaló, és vélhetően választott "hajcsárunk" meg is fog találni bennünket a további feladatokkal...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése