2011. május 7., szombat

május 7.

Ma 19 fok, ragyogó jó idő! Mindenki kertészkedik, füvet nyír, mi is ezt tettük.
Különösebb esemény helyett beszámolok a Városszépítő Egyesület vezetőségének május 5-i gyűléséről.
Meghívott vendégként megkértem az elnököt tájékoztasson bennünket a Városi Közgyűlés történéseiről, az egyesület anyagi kérésének leszavazásáról. Állítólag van remény, hogy a polgármester újra Közgyűlés elé terjeszti a kérelmet és talán a túlköltekezés ellenére értékelik a városatyák, hogy itt komoly értékteremtés történt a Mindenki Háza felújításával és ez kevesebbe került a városnak, mint bármely más művelődési ház esetében.
Persze megint vannak újabb tervek is...
Június 19-én lesz az Operett Gála, és addig el kell készüljön a be nem fejezett kerítés és a kemence körüli padok, asztalok! Természetesen társadalmi munkában!
Megkérek minden Kertbarát Kör tagot, hogy lehetőségeihez mérten segítsen, hiszen közös érdekünk, hogy a Városszépítő Egyesület kikerüljön az anyagi kátyúból és ehhez anyagilag is sikeres rendezvények kellenek!
Az Operett Gálára készülnek a meghívók 2000 Ft-os belépővel, minél többen terjesszétek és segítsetek a belépők eladásában!
Pontos program és meghívó esetén részletesebben is beszámolok.
De hogy ne múljon el nap új képek nélkül, felteszem az elmúlt évi Dödölle Fesztiválon készült képeimet az alábbi képalbumba:
Imrei Ferenc webalbuma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése