Nagyon jó csapatépítő és szórakoztató programokat találnak ki a miklósfai hölgyeknek és mindenhol ott vannak, ahol főzéssel, finomságokkal segíteni lehet a miklósfai események színvonalasabbá tételében.
Már szinte hagyományosnak számít a Márton napi főzőcske rendezvényük, ahol ismét Rákhely Árpád szakoktató útmutatásai szerint történt az ünnepi terítés és az ünnepi fogások elkészítése is.
A menü sült libacomb volt burgonya pürével, párolt káposztával. Desszertként házi szilva lekváros kukorica málé került az asztalra.
A meghívott fiuk csak a pezsgők és újborok kínálásáról gondoskodtak...
Rákhely Árpád szigorúan felügyel a teríték, az étel elkészítés és kiporciózás helyes szakmai fogásainak betartására és a miklósfai lányok nagyon sok hasznos fortélyt sajátítanak el tőle!
Iványi Margit, a klub elnöke és motorja ezzel az esttel zárta a nőklub ez évi rendezvényeit, megköszönte a tagoknak és Rákhely Árpádnak az eddigi közreműködést.
Kiss tanárnéni beszélt a Márton napi szokásokról, majd pezsgős koccintással kezdetét vette a vacsora és a beszélgetés.
Remélem még sok hasonló programban lehet részem, hátha még egyszer főzni is megtanulok?
Ilyen mesteri terítést csak tanulni lehet... |
A gőzön át feltűnnek a lelkes háziasszonyok. |
Rákhely Árpád szerint tökéletesen átsült a libacomb! És igaz! |
Iványi Margit megköszöni az éves munkát. |
A teríték gyönyörű, a libacomb remek! |
Az idei borok is könnyen csúsznak... |
Őszi hangulat a terítéken. |
A szilvalekváros kukorica málé igazi ínyencség. |
Mindenki elnyeri jutalmát... |
Valamennyi kép ide kattintva megnézhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése