2017. január 5., csütörtök

A Miklósfai Kertbarát Kör vezetőségi ülésén. 2016.12.27.

A sürgető feladatok miatt kellett összehívni a Kertbarát Kör kibővített vezetőségi ülését a miklósfai Mindenki Házába, ahová végül is 15-en jöttünk össze azok közül, akik a leginkább szívükön viselik a kör sorsát.
Németh József elnök köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette a két legfontosabb témát, a közgyűlés szervezését és a jövő évi programtervet.
Ismét eltelt egy öt éves ciklus és a január 13-i közgyűlésen ismét választást kell tartanunk.
A vezetőség elmúlt öt évét értékelve most is sikeres programokról és stabil pénzügyi helyzetről lehet beszámolni, ugyanakkor a választandó, új vezetőségi tagok személyéről véleményt kell kérni.
Biztosan lesz változás a tagok személyében és javasolta a nem miklósfai tagok bevonását valamint a vezetőség létszámának kibővítését.
A különböző vélemények elhangzása során összegződött, hogy a vezetőség munkájába mindig bekapcsolódtak olyan tagok, akik a szervezésben és a munkában is rendszeresen kiveszik a részüket. A következő, január 6-án tartandó vezetőségin már ezekről a javaslatokról fogunk szavazni, hogy a közgyűlés elé konkrét előterjesztés kerüljön.
A Mindenki Háza egyre sűrűbb hétvégi igénybevétele miatt a programtervet is időben, helyfoglalással kellett megtenni.
2017. évre tervezett programjaink előzetese:
01. 06. Vezetőségi ülés a választásról.
01.13. Közgyűlés, tisztségviselők választása.
03.04. Pálinka mustra
04.29. Borverseny
Egyéb előadásaink és a kirándulás időpont meghatározása már az új vezetőségre vár.
A gyűlés jó hangulatban végződött, mivel a tagok 18 féle borból hoztak kóstolót, talán ennek is köszönhető, hogy olyan döntés született, mely szerint a januári vezetőségi ülést egy "kocsonya party" keretében fogjuk megtartani!
A képeken is látszik talán, hogy mi dolgozni, enni, inni is jól tudunk, csak szomorkodni nem!

A Miklósfai Kertbarát Kör kibővített vezetőségi ülése, ahogy mi szoktuk...

Elnök Úr éppen Arankával egyeztet...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése