2017. január 14., szombat

A Dr. Kotnyek István Miklósfai Kertbarát Kör Közgyűlésén. 2017.01.13.

Tegnap tartották a miklósfai kertbarátok tisztújító közgyűlésüket a Mindenki Házában.
Kalamász György levezető elnök megállapította a határozat képességet, hiszen a 84 fős tagságból a hirtelen leesett nagy hó ellenére 43-an megjelentek.
A meghívóban szereplő napirendek megszavazása után Németh József elnök adott számot az eltelt öt év munkájáról, eredményeiről.
Kiemelte, hogy a már hagyományossá vált programok mellett minden évben sor került szakmai előadásokra, borkóstolókra és a közösségi élet más területein is számítani lehetett a tagságra.
"Egy 2012-es pálinka előadás sikerén felbuzdulva 2014 óta minden évben megrendezzük a Pálinka Mustrát. A környezet szebbé tételében is élen járnak a kertbarátok, hiszen a hegykapuk karbantartása, felújítása mellett kereszt állításra, adventi koszorú és betlehem készítésére is vállalkoztunk.
Már négy tagunk felvételre került a Zalai "Da Bibere" Borlovagrendbe és a megyei és országos borversenyeken is szép eredménnyel szerepeltek tagjaink.
Erre a csapatra mindenben lehet számítani, összetartó közösséggé kovácsolódtunk. A munka mellett a jótékonykodás sem áll távol tőlünk. Immár harmadik éve szervezzük együtt az egyházközséggel közösen a Nótaestet, melynek bevételét templom felújításra, közösségi célokra fordítottuk."
Ezután az Ellenőrző Bizottság elnöke, Koncz Tivadar ismertette a pénzügyi gazdálkodást, mely minden évben megfontolt és kiegyensúlyozott, köszönhetően Gárdonyi József pénztárnok lelkiismeretes munkájának.
Németh József a vezetőség nevében mindenkinek megköszönte az eddigi munkát és bejelentette a régi vezetőség lemondását, majd sor került a jelölő bizottság előterjesztésére.
Az előterjesztett új vezetőséget a közgyűlés egyhangúlag megválasztotta, mely szerint a következő 5 évben
Németh József elnök
Milávecz László titkár
Gárdonyi József pénztárnok
Koncz Tivadar ellenőrző bizottsági elnök
Mozsolics Ferenc és Imre Béla ellenőrző bizottsági tagok
Kalamász György, Tóth Imre, Höbe István, Boros Attila, Ábrahám János, Czinki Ferenc, Németh Sándor, Kütsön János, Paulik Zoltán, Spolár István és Imrei Ferenc elnökségi tagokként szervezik és segítik a Kertbarát Kör munkáját.
Az újra választott elnök, Németh József megköszönte a bizalmat és fel is sorolta azokat az idei programokat, melyeknek időpontja már biztos, valamint véleményt kért a továbbiakhoz.
Ezek alapján 02.21-én segítjük és részt veszünk a Répafőző Versenyen,
03.11-én Pálinka Mustrát,
04. 23-án Családi Napot,
04.29-én Borversenyt és
06.10-én pedig kirándulást szervezünk.
A szakmai előadások, borkóstolók és egyéb programok később kerülnek kihirdetésre.
Ezután Karádi Ferenc alpolgármester közvetítette tagunk, Dénes Sándor polgármester üdvözletét, aki további eredményes munkát kívánt az új vezetőségnek.
A rendezvény baráti beszélgetéssel és tagjaink igazán jól sikerült borainak kóstolgatásával ért véget.
Néhány fotó az eseményről:

Mindenki felkészülten érkezett a közgyűlésre.

Volt aki borral,

volt aki tollal érkezett.

Itt még jó a tagdíjfizetési morál...

Németh József elnök értékelte az elmúlt 5 év munkáját.

A nagy hó sem tartotta távol tagjainkat.

Karádi Ferenc alpolgármester köszöntötte az új vezetőséget.

A baráti borkóstoló alatt sok minden szóba került.
A szirénektől csak dalban fogadtuk el kérésüket.


Szolmizálni még mi is tudunk. Mi-re-i-szó?

Úton hazafelé.


Valamennyi kép ide kattintva megnézhető.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése