2012. január 14., szombat

Teljes pompájában a miklósfai Mindenki Háza!

Örömmel teszem fel ezt a pár sort és a képeket, mert most van az a pillanat, húsz évvel a ház felépítése után, amikor teljes lelkiismerettel lehet mondani, hogy a felújítás csúcspontján vagyunk!
Értem ez alatt, hogy az anyagilag ínséges időkben, igaz tartozással, igaz sok társadalmi munkával, de el lehet mondani és tessék megnézni, itt nem csak maszatolás történt! Ezt bárki megnézheti, itt bárki tarthat rendezvényt, lakodalmat, nem kell szégyenkeznie!
 Remélem aki annak idején ( http://www.szuperhir.hu/viewcontent/hazai-hirek/20100123tletes-fejlesztesek-a-miklosfai-mindenki-hazaban.html) névtelenül leszólta a kisterem felújítását, ha már nem dolgozott rajta, legalább cikket ír megint a gyatra munkánkról...
Az utóbbi egy hétben Dömötörffy Sanyi megint ötletelt, rendelt, rendelkezett, és toborzott.
Ebből a munkából én most nem, de a Kertbarát Kör tagjai megint kivették a részüket.
Lecsiszolták és újra lakkozták a feljáró lépcsőt, újra csiszolták és lambériázták, festették az egész színpadot és végre egy méltó függöny is felkerült a színpadra.
Ma megkértek, örökítsem meg a látványt, ugyanis a hétvégi lakodalomra feldíszítették a kis és nagytermet egyaránt. Igazán méltó a hely lakodalomra, répafőző fesztiválra egyaránt.
Remélem profi fotókat is csináltatnak róla, mert ezután akinek esze van, kedvező áron, szép környezetben itt fog rendezvényt tartani!
Néhány kép mutatóba, a többi ide kattintva a képgalériában megnézhető!

Köszöntő a lakodalmas népnek
Welcome Drink a bejárattal szemben
A nagyterem 150 főre terítve
Megújult színpadon fellép az ifjú pár
A kisterem teázóvá alakítva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése