2012. január 1., vasárnap

Happy New Year!

Boldog új esztendőt kívánok minden blog olvasónak, rokonaimnak, barátaimnak, kollégáimnak, akik ismernek és kíváncsiak rám, és azoknak is, akiknek már tele van a hócipője velem!
Meg vagyok lepődve, mennyi unatkozó mazochista kattintott az ünnepek alatt is ide, vagy a másik verzió szerint már régen blogoltam és van még aki kíváncsi az ünnepek alatti történéseimre?!
Természetesen készült 365 pocsék fotó, amelyek apránként előbb-utóbb felkerülnek.
A családi karácsonyon készültek csak link küldéssel lesznek láthatók, mert ilyenkor sem bírjuk megállni egy kis hülyéskedés nélkül...
Feldolgozás alatt a Töpfner Józsi nagyharsányi agarásznál tett baráti látogatásunk fotói, a szilveszter napján a  Mórichelyi-halastavaknál készültek és persze kutyák, virágok, madarak.
A tavalyi évzáró bulira készítettem két szokásos zenés diavetítést, és már a zene kivételével kész a Németh Józsi 60. szülinapjáról készült dia is. Szóval van még bőven válogatási lehetőség a fotóim között.
Tervezem, hogy régi kirándulásaimról, utazásaimról is csinálok kivonatos képbeszámolót, csak még nem tudom hogyan tegyem fel, mert természetesen nem szeretnék mindent teljesen publikussá tenni.
Most pedig készülök az új évre!
Megfogtam amit kellett, de sajnos a porszívó is a kezembe került!
Nem fogadtam meg semmit, de azt be is tartom! Volt főnököm, Lajos bácsi szokta mondani: "öregem, öregem, amit megfogadunk, azt meg is ígérjük! Olyan szegények meg sosem voltunk, hogy ígérni ne tudtunk volna!"
Na ilyen és még számtalan okosságot lehetett valamikor a TSZ-ben, katonaságnál, juhászatban, stb. felszedni!
Tegnap az is kiderült, miért voltunk mi szegények!
Anyám bevallotta, hogy sosem szokott lencsét főzni az új év első napján...
Na, megyek lencsét enni, mert bár nem bízok már a szebb jövőben, azért mégis csak a remény hal meg utoljára....
Néhány karácsonyi hangulatú kép:

Mikulás virág
és kínai változata
Nem karácsonyi kaktusz, csak időzavarban van...
Isten hozott minálunk!
Télapó már itt van
Az otthon melege
És az ajándékozás öröme

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése