A már hagyományosnak számító családias rendezvényre már délutántól készültek a konyhatechnikai fogásokra kíváncsiak, Rákhely Árpád szakoktató irányításával.
A Németh Gézáné Irénke által készített természetes dekorációkkal megint egyedire sikerült a teríték.
Az idén is ínyenc menüvel lepték meg a hölgyek a párlatokkal, jó borokkal érkező férfinépet és saját magukat!
A menü gombaleves volt, melyet tárkonyos-gyömbéres szósszal tálalt sült kacsacomb követett és desszertként tejszínhabos gesztenyepüré zárt.
A nőklub elnöke Iványiné Margitka apró ajándékkal köszönte meg Rákhely Árpád fáradozását, segítségét. majd a vacsora elfogyasztása után a helyi borok kóstolgatása közben hosszas beszélgetéssel zárult az est.
A kertbarátok ismét felkérték a hölgyeket, hogy az Adventi koszú készítését vállalják fel, mert a tavalyi nagyon jól sikerült! A fiuk az alapanyagok biztosításához és a Betlehem elkészítéséhez tettek jelentős anyagi és munka felajánlást.
A sok-sok téma után nagy sikere volt a hagymás kacsazsír tunkolásnak, ami után persze inni kellett, na meg nótázni...
Rövid képriport:
Irénke és Géza designerek terítéke. |
És azok a mesés kacsacombok!!! |
A combokat locsolni is illik. |
Ilyen a porhanyós, sült kacsacomb tárkonyos-gyömbéres szósszal, sült burgonyával. |
Iványiné Margitka klubelnök köszöntője. |
Rákhely Árpádtól mindig tanulnak valami finomságot. |
A kacsa is úszni kíván... |
Ajjajj! Ezt mind én ettem? Vagy csak a blöki fogja? |
Kacsazsírt tunkolni jóóóóóó! |
Valamennyi kép ide kattintva nézhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése